Close menu Menu

TREND Summer Savings: upgrade naar de LanTEK IV-S

TREND Summer Savings: upgrade naar de LanTEK IV-S

17 juni 2024

TREND Summer Savings: upgrade naar de LanTEK IV-S

Ruil je oude certifier in en bespaar tot €3.247 deze zomer!

De zomer is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om jouw verouderde certifier in te ruilen voor de LanTEK IV-S. Profiteer van de grootste kortingen ooit aangeboden door TREND Networks, geldig tot en met 30 september 2024.

Waarom kiezen voor de LanTEK IV-S?

De LanTEK IV-S brengt een nieuwe standaard in kabelcertificering. Dit systeem zorgt voor snellere, eenvoudigere en meer winstgevende certificeringsprojecten. Enkele voordelen:

  • Snelle Testtijden: De LanTEK IV-S kan een Cat6A test in slechts 7 seconden uitvoeren en opslaan.
  • VisiLINQ™ Permanent Link Adapters: Deze adapters bieden een unieke manier om te testen, waarbij alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit verhoogt de productiviteit aanzienlijk.
  • Toekomstbestendig: Certificeer links tot Cat8.1 en Cat8.2 en test tot 3000MHz, wat ruimte biedt voor toekomstige ISO/TIA teststandaarden.
  • Minimale downtime: Het Sapphire Care Plan is ontworpen om de downtime te minimaliseren, de eigendomskosten te verlagen en onverwachte reparatiekosten te voorkomen.

TREND AnyWARE Cloud – Test Management Software

Met de TREND AnyWARE Cloud kunnen projectmanagers alle projectinformatie vooraf configureren. Hierdoor hoeven veldtechnici alleen het project te downloaden naar de LanTEK IV-S, wat fouten door handmatige gegevensinvoer elimineert. Live support van collega’s, kabelproducenten en de technische ondersteuning van TREND Networks kan op afstand verbinding maken met de LanTEK IV-S, wat de tijd voor probleemoplossing minimaliseert en de samenwerking verhoogt.

Actievoorwaarden

  • Kortingen geldig tot 30 september 2024.
  • De oude certifier moet worden geretourneerd aan TREND Networks en het serienummer moet worden verstrekt bij aankoop.
  • Geldig voor alle Cat 5e of hogere certifiers.

Mis deze kans niet om jouw oude certifier in te ruilen en tot €3,247 te besparen op een nieuwe LanTEK IV-S. Werk slimmer, niet harder, en verhoog je productiviteit met de innovatieve technologie van TREND Networks.

Neem vandaag nog contact op om jouw certifier in te ruilen: