Close menu Menu

Redlink 20 jaar!

Redlink 20 jaar!

13 augustus 2021

Redlink 20 jaar!

Vrijdag 13 augustus 2021 bestaat Redlink exact 20 jaar! En… Wie jarig is trakteert! Zo hebben we gouden keystones verstopt tussen onze voorraad waarmee je leuke prijzen kunt winnen en hebben we mooie milieuvriendelijke drinkflessen van JoinThePipe. Verder in dit artikel lees je daar meer over.


Over het jubileum

Redlink bestaat 20 jaar. En in die tijd is er natuurlijk veel veranderd…

“Dit jaar bestaat Redlink precies 20 jaar en daar zijn we best trots op.
Wij zijn met Redlink b.v. begonnen in 2001 en gestart als Datwyler Cables distributie partner in Nederland. Ondertussen zijn we officieel Datwyler IT-Infra Distribiteur voor de Benelux en hebben daarnaast diverse andere mooie A merken toegevoegd aan ons portofolio.
In 20 jaar tijd is er veel verandert, gestart met de Datwyler merkenlijn als Unilan, Ecobus, Optodesk en Optomod hebben we anno 2021 andere benamingen en montage manieren als toen.
Ook in de markt zelf is veel verandert, hadden we in 2001 nog nooit van IoT en Edge Computing gehoord worden we er nu dagelijks over geïnformeerd.
We willen dan ook bij deze al onze trouwe, leuke en fijne relaties die we de afgelopen 20 jaar hebben mogen ontmoeten bedanken voor hun vertrouwen en support.
Dankzij hen zijn we dan ook nog steeds met veel enthousiasme aan het werk en bezig met veel leuke en interessante producten. Namens Jeroen en Iwan en het gehele Team Redlink:
BEDANKT!

De Gouden Keystone

Vanaf 13 augustus 2021 hebben we een vijftal Gouden Datwyler Keystones verstopt tussen onze voorraad Datwyler Cat6A Shielded Keystones (artnr.: 418061). Wanneer je een van deze gouden keystones vindt kun je met de unieke code deze prijs hier claimen. Controleer dus goed je binnenkomende voorraad keystones vanaf vandaag!

Wat kun je winnen?
Bij een winactie horen natuurlijk gave prijzen. Voor de gelukkige hebben we een vijftal LEGO Technic auto’s uitgezocht die elk bij een keystone horen.

~ Actie geldig tot 31-12-2021 ~


Join The Pipe drinkflessen

Uiteraard willen wie iedereen de kans geven op een leuke prijs, vandaar dat we bij elke bestelling vanaf 500 euro op www.redlink.nl een unieke en milieuvriendelijke Join The Pipe drinkfles weggeven (op = op).

Refill, reuse & reduce
Join the Pipe zet zich in voor een wereld met minder plastic afval en waarin iedereen, waar ook ter wereld, toegang heeft tot veilig drinkwater. Door het drinken van kraanwater uit herbruikbare flessen en navulstations te promoten, willen we het gebruik van plastic terugdringen. Met de opbrengst van de producten zetten ze zich in voor drinkwater- en schoonmaakprojecten in ontwikkelingslanden. Voor schoon drinkwater, gezonde leefomstandigheden en het aanpakken van plasticvervuiling bij de bron.
– Wil je ook graag zo’n mooi fles ontvangen? Plaats dan een bestelling op www.redlink.nl.
– Of wil je een ook een bijdrage leveren aan schoner drinkwater in ontwikkelingslanden? Steun stichting Join The Pipe hier.


Sociale media

Ook wordt er ook op onze sociale media aandacht besteed aan het 20 jarig jubileum. Hieronder een overzicht van onze social media. We zouden het leuk vinden als je een bericht deelt of liked!

Klik hier voor onze LinkedIn!
Klik hier voor onze Facebook!
Klik hier voor onze Youtube!
Klik hier voor onze Instagram!


Hieronder onze 20-jarig jubileum post op LinkedIn:

Klik hier voor de LinkedIn post!