Close menu Menu

Wij zijn 'gewoon' geopend!

U bent het gewend van ons, maar ook tussen de feestdagen zijn we ‘gewoon’ bereikbaar. Zo is het in deze laatste weken van de decembermaand mogelijk om bestellingen te plaatsen. Waar mogelijk, helpen we u graag verder met de laatste loodjes van het jaar. We willen graag voor kerstman spelen, maar kunnen natuurlijk niet toveren. Houd u er dus rekening mee dat niet ál onze fabrikanten en leveranciers in deze periode geopend zijn.

25 december (1e kerstdag): Gesloten
26 december (2e kerstdag): Gesloten
27 december: Gesloten
28 december: Geopend
29 december: Geopend

Bestel op tijd!

Op korte termijn nog materiaal nodig om uw laatste klus van 2017 af te maken? Om u nog zo goed mogelijk verder te kunnen helpen, willen we u vragen tijdig te bestellen. Zodat wij nog snel kunnen schakelen voor u. Hiernaast bent u in deze periode ook van harte welkom om uw spullen op te komen halen bij ons magazijn.

2017

Een jaar met veel beweging. Zo hebben we ons kantoor, magazijn én team uitgebreid. Samen met u hebben we veel mooie projecten op mogen zetten. We willen u hartelijk danken voor het vertrouwen en hopen 2018 weer knallend met u in te kunnen gaan. Feest feestdagen!