Close menu Menu

Nieuwe DNV-gecertificeerde artikelen van METZ Connect

Nieuwe DNV-gecertificeerde artikelen van METZ Connect

18 augustus 2023

Nieuwe DNV-gecertificeerde artikelen van METZ Connect

Samen met METZ Connect introduceren we een nieuwe reeks DNV-gecertificeerde producten speciaal ontworpen voor de maritieme sector. Deze sector stelt hoge eisen aan databekabelingsproducten, en de METZ Connect DNV gekeurde componenten voldoen aan deze eisen met hun nieuwste aanbod.

Maritieme Netwerk Connectoren

De maritieme sector maakt al jaren gebruik van IP-netwerken. Voor deze specifieke markt zijn DNV-GL gecertificeerde databekabelingsproducten essentieel. Deze producten waarborgen jarenlange storingsvrije werking. Bovendien is het cruciaal dat de connectoren zelf ook DNV-GL gecertificeerd zijn, om een volledige en betrouwbare verbinding te kunnen garanderen.

Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet (PoE) wordt steeds meer gebruikt om netwerkapparatuur en ledverlichting van stroom te voorzien. Hierdoor kunnen er hogere vermogens bereikt worden en ontstaan er meer toepassingsmogelijkheden. Het is daarbij essentieel dat de connectoren geschikt zijn voor PoE om een langdurige en betrouwbare verbinding te verzekeren.

Productoverzicht

  1. CAT.6A / CLASS EA | MODULE FORMAAT
  2. CAT.6A / CLASS EA | KEYSTONE FORMAAT
  3. CAT.6A / CLASS EA | RJ45 PLUGGEN
  4. CAT.6A / CLASS EA | STEKER
  5. X-CODE | M12 STEKER
  6. ANDERE ACCESSOIRES | BEDRADINGSHULP

Conclusie

Deze hoogwaardige componenten voldoen aan de strenge eisen van de sector en waarborgen een langdurige en betrouwbare verbinding, vooral met de groeiende trend van Power over Ethernet (PoE). Met dit assortiment zetten we een nieuwe standaard voor maritieme databekabeling.

Vragen?

Heb je vragen of ben je op zoek naar de beste oplossing voor jouw netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!